Friday, May 9, 2014

DIY bunga telur/ bunga pahar menggunakan paper crepe

Assalamualaikum, 

Sejak tarikh my big day ditetapkan, maka  banyak benda yg saya plan nak DIY je. Sbb semuanya memakan kos yang agak mahal, barang pun dah naik harga. Lagipun benda nak pakai sekejap je.

Jadi bermulalah misi mencari dan men'google' cara-cara nak DIY itu dan ini. Memula nk DIY bunga telur/ bunga pahar guna paper crepe, alah sekarang kan tengah hangat, trend masa kini la katakan.

So setelah penat men'google, aiseh penatla sangat kan. 

Tadaaaa ini lah hasilnya, bunga telur made by me.







Emm, nak DIY apa pulak ye lepas ni, majlis dah dekat.

Till then.

2 comments:

Hafiz Hafizol said...

Awak dh nak kawen ke Nora Auliya ? hehehe

noraauliyya said...

Aah, jemputlah nanti 31/5 ni. Nanti kad sy publish kat blog ea.