Thursday, April 4, 2013

Kad kahwin murah + jimat + cenderahati percuma by Kad Kahwin Qaniera

Assalamualaikum,

Salah satu contoh design

Sebelum ini, N.a ada buat entry mengenai kad kahwin, boleh klik sini

Dan sebelum ini juga ianya dikenali dengan "Kad Kahwin Jimat"

Sekarang Kad Kahwin Qaniera juga telah menawarkan cenderahati percuma
bagi setiap pembelian kad kahwin sebanyak 1000 keping.

Kad Kahwin Qaniera sangat jimat dan harga yang amat berpatutan 
untuk bakal PENGANTIN BARU..
dan menggunakan material Art Card yang sangat berkualiti.

Antara keistimewaan yang ditawarkan oleh Kad Kahwin Qaniera ialah:
Untuk promosi terbaru ,
DESIGN 1, DESIGN 2, DESIGN 3 & DESIGN 4
HARGA: RM 0.38 sekeping untuk 1000 keping termasuk SAMPUL KAD.
PERCUMA: 50pcs Beg Cenderahati dari Kad Kahwin Qaniera
*Boleh buat untuk kedua-dua belah pihak dalam 1 kad.

Maklumat lanjut dan mahu melihat lebih banyak design boleh terus ke page 'Kad Kahwin Qaniera'

Sekian,
N.a

9 comments:

Dkna Abza said...

kalau nak order dalam 300pcs bape yea?

HeNRieTTa JoSe said...

cutenye design kad...menarik tawaran tu...

aniswany said...

comel design tu !

hanaahmad said...

harus cari calon dulu baru fikir perihal kad kahwin ni. haha

noraauliyya said...

Dkna Abza : bisnes ni cousin punya. sy tlg promosi aje. boleh call nombor ni 017-3486900 untuk maklumat lanjut.

noraauliyya said...

HeNRieTTa JoSe : nak kahwin boleh tempah kat situ.

noraauliyya said...

aniswany : tu salah satu je, nak tgk lagi yang lain-lain, ada kat page tu.

noraauliyya said...

hanaahmad : hehe, takkan tak ada calon lg. hehe

Liza Razak said...

wahhh..murahnye ! :)