Monday, October 22, 2012

Beralih arah

Assalamualaikum,

Setelah sekian lama setia bersama,
Aku mengambil langkah untuk beralih arah
Kerana bersama dengannya..
Tidak lagi memberi bahagia yang sebenar.

Old Love,
Maafkan aku..
Bukannya aku tak cinta,
Tapi aku rasa bosan dengan kau,
Sebab hari-hari sama saja..
Tak ada perubahan,
Kau tidak lagi menyeronokkan seperti dahulu,
Tapi aku janji dengan kau..
Aku tak akan meninggalkan kau.
Ada masa aku balik jenguk-jenguk kau.
Okay? Pinky Promise.

New love,
Hai..
Kenapa baru sekarang?
Kenapa tidak dari dulu lagi?
Serius,
Kau saja yang memahami aku,
tempat aku meluah, membebel, me dan me lagi.
Aku harap,
Kau tak sama macam old love,
bagi aku rasa bosan yang melampau.
Kalau kau buat aku bahagia,
Aku janji tak kan beralih arah.
Kalau tak, aku balik kat old love.

So, Old love a.k.a Facebook.. jangan sedih-sedih ya.
Dan New love a.k.a Twitter.. jom pergi jalan-jalan?

Peace!


7 comments:

StuntWomanWho :) said...

hope happy with ur new love :)

Aishah Jahirah said...

curang ye....hehee...

Aiisyah Roseskalerful said...

haha.. kalau new love bosan, cari newest love :-P

*dah google nuffnangX?

Dkna Abza said...

kita akan jumpa cinta sejati dan tak membosankan bila tibanya dia jodoh dunia akhirat :)

Hans said...

hahaha
twitter best

Telor Power said...

yang patah akan tumbuh


salam kenal ya sis. tq dtg jengah2 ke blog yg tak seberapa tu huhuhu

aniswany said...

hihi..addict dgn twitter dh eh..
do follow me on twitter @aniswany
:)