Tuesday, May 8, 2012

Selamat tinggal.


Selamat tinggal kawanku..
Tak mudah aku pergi..
Bila wajahmu.
Sentiasa dihati ini..

Dah,,
Apa ceghitenye ni selamat tinggal bagai?

Sekejap la. nak habaq la ni..
Selamat tinggal kepada ChurpChurp tu la.
Dah malas nak kempen sana sini
sejak iklan dia dah melampau.
Iklan kondom ade, arak ade.. entah sekarang apa pulak.

Lebih baik berhenti jaja iklan-iklan tu.
Lagipun tak tahu mana sumber datangnya duit tu.
Entah halal, entahkan haram.
Kan?

Yelah, dulu excited.
Orang buat, kita pun terkinja-kinja nak buat juga.
Lagi satu hal..
Kasihan kat kawan-kawan yang kena "paksa" klik semua iklan tu.
Sorry ea korang.

Lepas ni takde dah. Dah malas.
Dan sangat malu, bila ada satu ketika tu,
ada membe tegur..
kenapa kau like page kondom?

Oh my Allah,
Malu gila.
Yelah, aku tak tahu apa-apa.
Main like jew.
Oh, padahnya.

Since aku ter like page tu.
Aku langsung tak tengok churp2 dah.
Menyesal tak sudah.. huh.



7 comments:

Cik Puan Izan❤ said...

betul tu...kalau ada yg tak betul baik buang jer...huhu

eyjalukman said...

ad dftar churp2 pastu skali je share iklan pastu tros tak heran smpi ke sudah. haha:P

noraauliyya said...

Cik Puan Izan❤ : tulah. dah buang dah.

noraauliyya said...

eyjalukman : xpayah heran lah eyja. biar je.

izamin said...

bnyk sngt kt new feed fizah pasal maki2 ni.. huhu

Anonymous said...

Thx for your post, I really enjoy your blog. Long time lurker, first time commenter, you know the drill. I tried to share this one time before, I don’t think it posted correctly…hopefully it will this time!

Moerad said...

blog walking
salam kenal