Saturday, February 4, 2012

Aktiviti Ludah Meludah

Hye semua, selamat malam sabtu ! Auliyya nak taip pendek jew malam nih ! Nak cakap pasal "aktiviti ludah meludah" ! euwww, geli geleman lah dengan orang yang suka ludah merata nih. Memang kerap kali nampak. Apa pekdahnya? (faedahnya). Seriously, pada Auliyya org2 ini sangat pengotor ! reject!

Siapa yang terasa? maaf lah.. kalau terasa cepat-cepat lah buang tabiat tuh, Nak meludah, pergilah tandas ke, ludah kat tisu pastu buang dalam tong sampah ke, ni tak.. kat koridor, kt bus stop, kat mall , eeee kat mana-mana jelah ! grrrr, konklusinya, anda sangat pengotor !

Perlakuan dan tabiat melambangkan siapa diri anda !



18 comments:

hafiz hafizol said...

haha.. terasa!

noraauliyya said...

hafiz hafizol : :)

shiema sufian said...

Shiema nak bagitaw yanggg shiema tak suka org meludah merata rata

noraauliyya said...

shiema sufian : me t0o..

kim heeruul said...

mungkin ada sisa makanan yg terselit dekat gigi,lalu dia barjaya menanggalkan sisa tersebut.lalu dia pon ludah.
ada sebab boleh diterima. =)

noraauliyya said...

kim heeruul : ada pengalaman lah tu..ala amek la tisu..ludah kat tisu kan sopan..

Persatuan Pelatih Pembantu Perubatan said...

puih!opzs!terludah pulak..hehehe..
x sengaje xpe kan?
:p
hehee

Si qusowt said...

puih!opzs..terludah sini pulak..hehe
x sengaja xpe kan?heheh

ps:account majlis tertinggi yg komen tadi 2 blog sy jugak...tergune akaun 2 untuk komen pulak..so sory.hehe

Izyan Masri said...

JIJIK KAN LUDAH MERATA NI ? T_T

Mia Adriana said...

geli !

V said...

JOM MENONTON TV1 ,TV2,TVi,TV3,NTV7,8TV,TV9 alhijrahtv ,Astro Ceria ,Astro Prima ,Astro Oasis ,Astro Box Office Movie ,national geografi, discovery channel dan banyak lagi  DI >> http://vecasts.blogspot.com/2011/10/malaysia-tv-online-watch-malaysia-tv.html menonton secra percuma tak perlu daftar dan x perlu bayar
TERDAPAT JUGA LEBIH 207 BUAH SIARAN RADIO ONLINE BOLEH DI DENGARI SECARA LIVE DI SINI jom terjahhhhhhhhhhhhh ,maklumat penting,ada ketikanya sesetengah saluran tidak beroperasi kerana masaalah server down atau pun offline,Terdapat juga pelbagai saiaran radio dan tv dari pelbagai negara di sini live hanya untuk anda

Nana said...

sia-sia je letak tong sampah..xde org nk ludah dlm tong smpah..huhu

Hans said...

tahu xper
memang menggelikan betul tambah2 kalau terpijak even kita pakai kasut
geli kan


P/S : Nak Minta Tolong Bantu Hans Menang iPad 2

http://hanspunyablog.blogspot.com/2012/02/pusingan-akhir-contest-gadget-impian.html

Obat Tradisional Gondok said...

wahhh ini sanagt anehh,,baru tau ada aktivasi ludah meludah,,heuheu

KizZ said...

Eh kalau terpaksa meludah sebab dah tak tahan??


AWAS sesuatu yang ohsem menanti anda

Daddylicious said...

mungkin hobi kot...hehe

Anonymous said...

Bg yg kerap meludah kena sediakan tisu @ plastik.

aswadz said...

byk kahak kot. diorang batuk teruk tuh.