Thursday, December 22, 2011

Sape nak tukar Feed?


Salam Ceria !


(sekadar gambar hiasan)


Ada sesiapa nak tukar feed dengan Auliyya? Taw tak feed tu ape? tu yang kat atas entry ni. yg tulis "twenty december" tuh. Law ada yang nak. boleh la kita tukar2 feed. Kalau boleh nak buat dalam masa sebulan. pastu tukar feed blogger lain pulak..

Taktaw mcm mana nak buat?

pergi kat design/ add a gadget/ feed

pastu letak lah link blogger yang korang nak tukar tu.


P/S : kalau ada yang nak bgtaw kat komen k.

4 comments:

khairul akmal bin azman said...

feed cam pelik je aku x salu gune la beb..... macam best je..nanti gua xplore k!

noraauliyya said...

@khairul akmal bin azman haha,okay.

MeeRole said...

Feed ngan bloglist lain ke?

Tea said...

Tunggu follower gua seribu baru berbaloi yunkkk