Friday, December 16, 2011

Kursus Kahwin


Wah tak sabarnya! petang ni dah mula kursus 3 hari 2 malam tuh! Nak tawen2! hahaha gatal gila. So bertambah lagi kesibukan yang tak dipinta. Sudah ditetapkan bahawa sem 5 di sini wajib mengambil kursus tuh. Terpaksa la (ceh terpaksa kunun, padahal suka!) haha. Kata mereka program ni padat. Tidur pun cuma sempat 2 jam, kerna disertakan qiamullail. Jadi nak buat apa pun perlu berkejaran. Kalau tak hadir dalam mana-mana program tuh, maka gagal la jawapannya.

Mahu gagal?

TAK MAHU!  kalau gagal, rugi rm80 hinggit.






21 comments:

khaifaiz said...

sdh mau tawen tu...

MeeRole said...

Kalo x masuk khursus kawin,xleh kawin ke?

Si qusowt said...

hik3!!bgus la kawin awal.huhu

awak di tag
http://siqusowtamer.blogspot.com/2011/12/contest-blog-paling-cute-dan-cool.html

Woofer Storm said...

tak pergi lagi kursus,tapi hati dah gatal nak kwin..hehe


#follow sini^^

Tea said...

part best tu tanye2 lah ustaz... heh

Chegu said...

Nak join...

acheeqa farhana said...

amboi amboi amboiiii...da dapat lesean nak kwin..hehe

khairul akmal bin azman said...

jemput kay!


nk makan nasi myk ni
aw!

kim heeruul said...

hahaha..
terbaik la sub tu.

noraauliyya said...

@khaifaiz : um 2@3 taon ag...

noraauliyya said...

@MeeRole : mana boleh, syarat nak kawen mang kna amek kursus kawen.

noraauliyya said...

@Si qusowt :tak kawen lg laaaa.

noraauliyya said...

@Woofer Storm : law mcm tu g la amek...

noraauliyya said...

@Tea : haha apa part best tu?

noraauliyya said...

@Chegu : join pe?

noraauliyya said...

@acheeqa farhana : kna tggu abes blaja dulu baru kawennnn.

noraauliyya said...

@khairul akmal bin azman : insya Allah.. kay bla lak?

noraauliyya said...

@kim heeruul : sub? ape tu?

.izzatul.hazwani. said...

nak amik kusus kawin jugak ..... hahhahaha

noraauliyya said...

haha jom lerrr.

eyjalukman said...

wahh , gi kursus kahwen . taknak share ke intipati dr kursus tuh? :)