Tuesday, November 1, 2011

3 Blogger famous serang aku.


Disebabkan entry ini semalam, Auliyya telah di serang secara habis-habisan oleh



aaaa tidakkkkk !

Tak percaya? pergilah tengok entry tuh tajuknya "BLOGGER FAMOUS BERLAGAK SOMBONG" tengok dekat komen. Tak Percaya lagi?

ni buktinya..




bom dari beliau :
Thanks Bro, u r the best.






 peluru berpandu yuyu:

yuyu panggil "sayanggg" siap ada <3 ag.. sukanya!!







penembak tepat dari lyssa :
same2 lyssa.:-) lyssa famous la. rendah diri pulak lyssa ni.


nampak tak? mereka yang sangat famous ni sudi singgah blog picisan nOra Auliyya, Sebenarnya mereka bukanlah datang menyerang. Tapi memberi jawapan dan pendapat yang bernas. Malahan secara tak langsung membuktikan mereka tak sombong. Mesra alam lagi tau! 

Kata Abg Ben : "masa kita belum sampai, bila dah berada disitu kita akan faham kenapa mereka begitu, kenapa dan mengapa mereka bersikap begitu, pengalaman dan masa mendewasakan kita semua.. Insya'Allah kita akan rasa jika kita ada usaha"

Sokong sangat2 dengan apa yang beliau suarakan. Belum sampai ke tahap famous tuh, bolehlah cakap apa saja. Tapi cuba kalau kau yang berada di tempat beliau. Entah2 kau yang jadi sombong. (kau tu siapa ea? sesiapa je yang mulut tak jaga, yang sesedap hati menilai orang tanpa mengkaji) Well, kau akan faham bila kau dah famous. (kalau kau ada usaha lah)

Bangga sangat bila mereka yang hebat nih datang komen, dan bagi pendapat. Terima Kasih banyak!


Jom bercuti, musim cuti sekolah dah dekat. Holiday Trip ke Bali kat sini.

31 comments:

shiema sufian said...

diorg memang hebat dan baik sangat <3

Tea said...

Mereka famos pun kerana kamu kamu kamu yang suka membaca mereka.. Sepatutnya mereka berterima kasih kepada kamu..

hanaahmad said...

gua baru sekali p blog ben ashari. lagi dua orang segan nak p.


*aku baru tau ada term jugak untuk blogger ye. femes dan tak femes. hehe.

khaifaiz said...

happy blogging

PinKy MoMMa said...

ketiga tiga tu memang humble ;)
pok beng walaupun dah layak digelar otai..tapi dia memang ok jer..

sentiasa memberi tips tips dan nasihat..plus suka bantu blogger baru..

yuyu dan lyssa pulak sgt comel..pun tak sombong kan ;)

Edy Fee said...

tahnih..mst syok kan

aleen aiden said...

amboiii suke lettew sume yg pemes2 serang blog die.mesti senyum bawak ke tido ni.hi3 :P

RinsyaRyc said...

----------------->>tak prnah dorang pergi sbb x pernah pi dorang punye blog kowtt.. tapi dorang memang terkenal lah kan?


*menunggu mr k <---the other khairul.. huhu *bilela nak dpt kan? haha

TaufiqNazli said...

Sukanya dia :)/ TAHNIAH!! Bukan senang blogger tu nak komen dekat blog kita :)

saya follow awak :)

onie said...

terus depa komen :)

**::CIKNUURUL::** said...

waa,terbaek!,.hehe,.keep it up on ur writing dear,.:) nanti dah pemes,jangan lupe CN,.err,larikkk,.hahaha,.

khairul akmal bin azman said...

hehe..entry2 best kene ikhlas kan2.


well done!

SpeakerSekolah said...

Waaa untungnye...serius jeless..huhu

khairul akmal bin azman said...

p/s; kay praktikkn my tips aw..
mujarab!

Faz Abas said...

tahniah sb entry mendapat liputan blogger otai yg famous!

by the way, setuju jugak dengan komen drpd "Tea" :)

www.kisah-dan-kasih.blogspot.com

Pendamba Mawar said...

dalam komen ni PM dapat tengok sorang lagi blgger femes...pinky momma tu fames tu...

Run Away said...

ok..lah kalau pemes tapi tak sombong...;d

Si qusowt said...

hik3!bile la sy nak pemes ek?ehhehee

kim heeruul said...

org famous selalu bz..gua paham..hik hik hik..
btw,untung la blogger famous singgah blog lu..

Cik Jannah said...

untglaa. :)

alexa yussida said...

agree with comment from hanaahmad,tanpa pembaca..siapalah blogger2 sekalian :P

Lyssa Faizureen said...

Waahh .ada orang serang blog dia lahh . hehe :)

cerita best said...

NICE BLOG....pakjoe nk bg tau nie pakjoe ada byk lg tip blog yg nk bg kt tuan blog jemput siggah ke laman blpg pakjoe jgn lpa tau sbb pakjoe dh follow...follow pakjoe blk

Zul Fattah said...

blogger femes x penah pun komen kat blog aku..? hehe.. dan aku cuma pernah masuk blog ben je.. yg lain aku tak knal

hafiz hafizol said...

untunglah.. blog dia ramai blogger femes masuk.. wahh..

RinsyaRyc said...

soalan nora tadikan? belum ade smbungan.. hek3.. loading lambat sikit.. otak tak gerak~

anismelon said...

wahh..best la dorg dtgn jengah n komen..huuuu

IkhAnif said...

erk...alahai..blog die retis masok arr..>_<..*jeles..

BeaN MorENo said...

wah diserang blogger femes...bagus2 bilalah depa nak mai blog saya pun tak tau lah

Kumbang Jingga said...

blog aku dorang tak pernah masuk pun huhuhuh..tingin nak fatin liyana masuk blog aku huhuhuh...follow pun jadi lah

Qairel Latif said...

seranggg!!!!.. kih kih.. ;).. saje blogwalking... peace!