Friday, October 14, 2011

TLC Campaign - Earnings Debit

Sekarang ni Nuffnang , Churpchurp dan Milkadeal nak kumpul RM20,000 untuk anak-anak yatim Rumah Aman , ini juga merupakan sebahagian dari kempen Truly Love Campaign dan Promise Me . Derma ini bertujuan untuk menggantikan sistem elektrik mereka yang dah berfungsi selama 15 tahun . Mestilah dah usang kan ?

RM20,000 tu kedengaran jumlah yang besar bagi kita , tapi kalau ramai derma sikit-sikit , lama-lama jadi bukit kan ? jadi sesiapa yang dah dapat earnings dari nuffnang . derma lah sikit untuk membantu TLC, Promise Me membaiki Rumah Aman . Tadi Auliyya derma RM1. Sebab earnings Auliyya baru ada RM1.95 . 

maklumat lanjut ? layari www.nuffnang.com
atau


auliyya dah . Korang ?


7 comments:

Pendamba Mawar said...

belum lagi.hikhik

RinsyaRyc said...

bestnye lia.. rin nak gak la.. ^^

noraauliyya said...

jom2 derma .

yan_n.i.m said...

derma yawww derma

hafiz hafizol said...

wah... baguslah aulia nie..

man said...

kempen nie sampai bila ?

NuR 'aQiLaH said...

boleh caya ke derma tu dear? -.-