Thursday, October 20, 2011

Tips untuk menghilangkan perut buncit dengan Self-Hypnos



ramai di kalangan kita yang memiliki perut buncit , dan kebanyakan adalah dari golongan-golongan yang sudah berumah tangga , tak kira sama ada lelaki mahupun perempuan ? Pasti ada yang malu nak keluar rumah , atau hilang keyakinan .Bagaimana nak kembali seperti asal?
atau seperti ini ?




anda mahu ? anda teringin ? atau rasa teruja ?
lantas tanpa membuang masa mari kita lihat cara-caranya :





 1 . Bangun pagi-pagi

 2 . Berdiri tegak , tundukkan kepala dan tatapkan mata ke perut

 3 . Buka baju

 4 . Bongkokkan badan

dan

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

 5 . Lalu tampar perut anda banyak kali sambil mengucapkan "Bikin malu , bikin malu , bikin malu !!"







P/S : entry ini sekadar gurauan .tidak ada kena mengena dengan yang hidup dan yang sedang baca entry ini .andai ada yang terasa ! mohon ampun pak.. mohon ampun buk ! peace !






10 comments:

khairul akmal bin azman said...

byk wat senaman sit up..
kuwang kan minum ais

khaifaiz said...

kalau tips ini digunakan... alahai... makin boroi la jdnyer

I am...izuan said...

hahahahaha.........perut buncit si sebab byk makan mee goreng nih..haahahahaha

niesa said...

hahahhaha....bikin malu je

PinKy MoMMa said...

hahaha ada baca kat facebook ari tu rasanyer..kesian perut kena marah.. ;p

Pendamba Mawar said...

makin ditampar makin maju la.hikhik

Ekmi Rabat said...

hehehe.. patut tampaq mulut sbb makan tak berenti.

hiro said...

nasib baik gua dah taf dan bersix pack sejak lahir.

RinsyaRyc said...

cube jangan tak cube! haha

noraauliyya said...

@khairul akmal bin azman ha ada pengalamn eh .hehe