Thursday, October 27, 2011

tak nak ! tak nak tengok !

entry ketot (pendek)

Rasa nak usha facebook makin mengurang, lau bukak pun cepat-cepat bukak wall sendiri..ataupun bukak wall group-group..bukan apa.. dengan ticker kat tepi tuh, rasa macam dah xda privacy, lagi suka facebook yang dolu-dolu.


Lagi satu punca utama ! Benci, benci, benci nak bukak facebook sebab dekat home tuh, macam-macam orang share pasal budak mati di langgar,budak kena kelar, budak kene lempar,.. Haisshh macam-macam la ! Langsung xda mood nak berfacebooking. Tak suka lah.. Jangan lah share menda2 cam tuh.. kesian. Aib tuh. Sakit hati tau.

hmm Tak nak tengok !


entry berbaur sensitif.   



14 comments:

izamin said...

a'ah betul2.. dah bosan la layn fb sekarang nie... tah ap2 la... cer la post sal blog kew kt wall tu kn best.. kih3

noraauliyya said...

@izamin : tahu xpe dek.

Ekmi Rabat said...

betul sgt. Stalker sticker tu selalu mengganggu and terjadi stalker tnpa sedar lak. And org suka share bnda bukan2. pelik ar

noraauliyya said...

@Ekmi Rabat : tahu xpe,, kalau lah fb mcm blog..blh design sndiri..
tp xpe..blog dh ade..hehe

A I Y R A said...

like !
.facebOok is bOring ~
.blOgging is sOmetinx ! (:

kim heeruul said...

jom twitter..tweet tweet dgn gua..^^

Inani said...

heehhe..btul2 tu..sy sokong..ada tu post status yg xpnting pun..yg lagi menyampah..dia marah kat org lain pun nak post gak..haih..menjatuhkan air muka sendiri la alamatnya

Chegu Zubir said...

hhaa..biasela dah lama guna memang la bosan..jom singgah sini
Promote Blog anda di Blog Chegu Zubir- Cara Naikkan Trafik

iyka syafika said...

tahu xpe...xbukak pun xpe da..klau dlu hri2 nk bukak fb.huuhuhu

Pendamba Mawar said...

meh jenguk2 blog abg PM je la er

Tea said...

Kannnn? Aku sukakan privasi ..

Umie Artoqiemie said...

jom beralih ke twitter kite carut sama2 disana :D

khaifaiz said...

aku dah lama juga tak buka facebook

RinsyaRyc said...

tak suke yg 18sx. SERIUS sakit hati dengan penempekan benda2 cam tu kat fb.. huhu..