Monday, October 10, 2011

sedang mencari


hai semua , Auliyya sekarang berada dalam "zon bosan tahap kritikal yang maha DASAT" jadi Auliyya tidak tahu mahu berbuat apa , nonton kek , makan kek , tidur kek , apa2 ja lah semuanya udah sih ! haha . jadi Auliyya sedang mencari-cari hobi  baru , cubalah kawan bagi idea yang bernas atau pape jew . da seminggu lebih dah cuti niw . ada lagi 3 minggu . HUARRRHHH . nak kuar jalan2 payah la sikit , Auliyya bukan kaki kuar , law kat tpt blaja leh la . ada kengkawan . Tolong Auliyya ea ... =) dah buntu niw . bagi sape yang minat  KOREAN MOVIE , bg taw lah auliyya cte ape yang latest .

*sangat-sangat mengharap korang bg cadangan*



sebelum tu
tolong auliyya klik " sini "





6 comments:

hanaahmad said...

aku cadangkan kau baca buku @ novel. oh elakkan membaca novel jiwang yang berlambak di pasaran. bacalah novel sastera yang sangat best. tapi, jangan kau tidur pula.

noraauliyya said...

wahhh okok , patutlah bahasa akk mengancam n best . sangat mendalam . rupanya akk suka baca buku sastera . okok sy cuba . tenkiu akk .

budak penjara said...

klu nk,lam external aku ni de 250GB..tp yg adik aku pnya la..ak mana layan mat2 jambu gtu..haha

eyjalukman said...

thanks auliyya ;)
insyaAllah .

cuti ni pn eyja takde plan nk buat pape . tgk la running man :)

noraauliyya said...

budak penjara : haha da cita apa yang banyak sangat tu ?

noraauliyya said...

eyjalukman : harap eyja tabah !

running man ? cta korea kew ?