Wednesday, October 19, 2011

Saya, Blog dan Pembaca


nak join? klik pict Abg Ben niw .

Apa yang Auliyya faham mengenai SAYA , BLOG DAN PEMBACA ? okay tiga-tiga ni sangat berkait rapat dan saling memerlukan macam pokok dengan air , law tak da air mesti pokok tuh mati kan .. bagi Auliyya pembaca adalah air yang sangat diperlukan untuk menyirami pokok (blog) Auliyya. law xda pembaca .. ibarat blog ni terbiar sepi dan mati .

Gambar mewakili blog Auliyya ?? okay Auliyya bagi yang nih .





jom klik pict2 comel ni !

    
(churpchurp)

34 comments:

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

mak dara dtg dr segmen yg sama =)

far_east said...

salam kenalam dari segmen yg sama yea... ;)

cute pic gurll tue yea.

Fareha Rahmat (Bos Besar) said...

singgah bls kunjungan,... :)

NaLutdi n'iA said...

nice t0 meet u beb ..(; kita sama deyh.. segment yg sama :D

*SiRibenMerah said...

bw here :)

nuhara said...

hara dtg sini :) dari segmen yg same hara follow :)

Cik Kamoo said...

singgah sini dari belog BEN!! Salam kenal ...

Lulu Caldina said...

Salam singgah dihari rabu, bersama join segmen encik ben.. hai awak ;)

TERKINI DI LULU-PAGES

Wanita Mutalib said...

mak dah sampai :)

Aiisyah Gazali said...

singgah sini juga.. dari segmen yg sme :D

Lavender Lassie Roses said...

singgah sini dr Sgmen abg Ben.. mekaseh singgah blog saya..salam perkenalan .. :)

Mr.Baiz said...

selamat tengahari..singgah dari segmen Ben..

Mrs.A~ said...

saya singgah dari segmen sama :)

Mrs Lurve said...

jenjalan sini dr segmen yg sama.. wahh..mix chinese n pakistan ehhh..patut cumel

nurul nabila bt medan said...

dtg dri segmen sama ^^

eyqa amin said...

balas kunjungan ^,^

IEQAH said...

abang ben campak ieqah kesini

c genk bah ne said...

Datang dari segmen yang sama
Datang nak ziarah rakan blogger ^^

JEMPUT JOIN SEGMEN GENK

Miss Eyda said...

salam perkenalan dari segmen yang sama dear ;)

Syieda_Joy™ said...

syieda dtg dr blog abg BEN =.=

http://lovestory313.blogspot.com/2011/10/saya-blog-dan-pembaca.html

fiqah said...

singgah dri segmen yg sama :)

Pendamba Mawar said...

datang sini

||EzzaTy AriFfiN|| said...

dr segmen sama..jmput singgah my blog yg x seberapa... =)

Rahmah Ram Ram said...

Singgah sini dari segmen yang sama ... :)

wanie wonek said...

singgah & follow dari segmen yang sama. salam perkenalan.

http://waniewonek.blogspot.com

||aLeaSaRa|| said...

slm kenal dr segmen bro BA ye :)

Mizfantagiro said...

hi cayunk! singgah sini jugak =)

HafizRahim said...

Salam kenal.Dari segmen yang sama.=)

Entry terbaru saya "HafizRahim.Com : Saya, blog dan pembaca"

Eza Boom Boom :) said...

Jom kenal-kenal! Teruskan berblogging! kalau sudi..Singgahlah blog Eza yer..

http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/2011/10/saya-blog-dan-pembaca.html

HasrulHassan [HH] said...

Menjenguk rakan blogger yang join segmen yang sama. Moga dapat manfaat dari segmen yang dibuat Ben.

HASRULHASSAN.COM

+rasa baru siram pokok je ni ...

♥CiK DuYuNG [Ca]♥ said...

salam...ca datang bw dri sgmen BA...happy blogging yaw! =)

RJ Beena said...

Singgah pagi...sambil2 tinggal jejak :)

shiema sufian said...

shiema singgah dari segmen yang same :) jom singgah dan follow shiema. shiema follow sini ye awak :)

Oshin said...

sama-sama menyinggah :)