Tuesday, October 18, 2011

Rumah Pelik Di Dunia


hari ni Auliyya sesaje nak kongsi gambar rumah2 yang pelik kat dunia nih . Kelakar jugak bila tengok .


pelik kan ? haha


rumah telur ayam, telur burung unta (tipu)
Auliyya pun tak tahu . :-)


Rumah nih macam kena baling then tersangkut ! haha


see , bentuk basket !


???


sape la yang nak duk rumah macam ni ? ada skyway lagi. silap hari patah kat bawah tu runtuh habis semua . bagi free pun Auliyya tak tinggal sini . Tapi kalau pergi melawat tu nak lah . KAGUM !


err , ada jugak ke ??


ni kalau ice tu cair macam mana ?


macam comel je


boleh main gelongsor tak ? hehe


haha . bentuk kasut ?


Rumah ape ni ?


rumah alien kot ?


Pelik struktur dn binaan rumah-rumah ni , wujud ke ?


P/S : semua gambar ni ehsan Mr.Google .


18 comments:

ahmoishantek said...

comel2 gmbar rumah tu..

hayatunfadzila said...

aslkm..
salam perkenalan
terjah dari blog ben..

Aiisyah Gazali said...

wah~ kagum tengok gmbr2 tu..

Ms Ef Abas said...

ada yang betul, ada yang bak kata org kampung saya ~ "camera trick" tu :)

btw, nice pic. kan...

I am...izuan said...

makk ai.....wujud ke?mcm x caye je

Pendamba Mawar said...

haha.:)cantik

PinKy MoMMa said...

pelik tapi comel dik hehehe..
tapiii kalau yang kat gaung tu huhu tak nak lar..tak lena tido malam malam ;p

tiefazatie said...

comel pe..hehe

Ella n The Boyz.. said...

haha..lwk la. Comey pon ada^_^

RinsyaRyc said...

rumah telur ayam tu kiut.... gilerrr... eheh..

tinggi sngt ke? bagila share sikit.. ><

budak penjara said...

ak nk wt umah cmni la kt isteri aku nnti..haha

ILA HonEyBuNNy said...

wahhaha..memang lain dari yang lain...

tertanya gak wujud ka...tapi dah gambar tu..ehhehe

Atiqah Rzk said...

Pelik tapi comel gilerr. hahak :D

Qaseh dalia adelia said...

nak wat rumah macam tb r nanti .. mesti glamer ahaks

Cik Jannah said...

wujud k rumah2 nih> hehe

SpeakerSekolah said...

Yang kasut tu comei..rasa nk tinggal dlam tu je..huhu

Mila Ahmad said...

rumah kasut 2 cumel...

=naBieLa sHahRin= said...

aisyh...kalo mcm nila mmg hr2 meggigil je sb gayat....haha

tp ade yg comel2 jg hehe..