Thursday, October 6, 2011

perit



sungguh ! aku tak tahu apa yang kalian gambarkan , tapi rasa itu memenuhi tiap pelusuk hati aku . "Perit" ! menulis perkataan itu sahaja buat ak rasa menderita , apatah lagi menyebut dan mengalaminya . Mahu sahaja ak lompat dari atas bumbung rumah , sambil mengepakkan tangan dan menghentikan seketika waktu . Agar dapat ak rasa puas dan bahagia itu walaupun sedetik . Ahh khayalan , moga kau dapat hilangkan segala sengsara ini .



15 comments:

Saia Budax Lanun said...

Assalam, keperitan itu satu ujian dariNya... besalah tu... sabo jer... huhuhu...

noraauliyya said...

Saia Budax Lanun : :-)

Nur Farah Hani said...

are u ok dear?? sabar ye.. everything happen for a reason..


p/s:- follow sini ye n keep in touch keys.. nice to drop here.. :D

noraauliyya said...

Nur Farah Hani : i'm ok . hehe .

fakheeratiqah said...

hee , sabar eh. sudah follow awak sis :D

afiqazizan said...

Banyakkan bersabar ya..:)

Elie Lily said...

be chill ya? :)

fiezah91 said...

uiks.apasal ni.jangan lompat dari atas bumbung ke bawah nanti patah tangan sapa nak update blog?hehe

apa pun bersabar la yea :)

nabilfahmi91 said...

bermadah pujangga di pagi hari...hehe

Marniey said...

knapa nie?

noraauliyya said...

fakheeratiqah : tenkiu iqa !

noraauliyya said...

afiqazizan : InsyaAllah .

noraauliyya said...

Elie Lily : 0wkey .

noraauliyya said...

fiezah91 : yew xyew gak kn . xjd lha lompat .

khairul akmal bin azman said...

jgn perit2
hidup kne epy lor..hehe..