Thursday, October 13, 2011

income lebih dengan churpchurp

pendapatan lebih per-klik


korang tahu tak churpchurp tu ape ? lebih kurang macam nuffnang , tp lbih mudah nak dapat duit dengan churpchurp. sape tak daftar lagi memang sangat2 rugi . Auliyya dah buat , sekejap jew dah dapat . tp tak boleh cash out lagi sebab belum ckup RM100 . sapa yang xda blog pun boleh wat , cuma share kat wall fb or twitter .

daripada on9 sesaja kan , apa kata korang join churpchurp .

nak join ?

jom daftar sini

daftar churphurp

tataw macam mana nak buat ??

klik bawah ni

tutorial daftar churpchurp

takenote : churpchurp sebahagian dari nuffnang , so don't worry sapa yang ada nuffnang sangat2 di alu2kan tuk join churpchurp !




14 comments:

budak penjara said...

chrup..chrup..bunyi kunyah keropok..haha

noraauliyya said...

ak tak pernah dgr lah bunyi kunyah keropok macam tuh . hhaha

ikatankasihku said...

menarik!!nak daftar jgk nanti :)

zOeY zAu YaH said...

gitu upanya..saya x bape tau sblum nih hehe

Mrs. Wall said...

;-) hello,Assalamualaikum! Nice blog sis :)

**::CIKNUURUL::** said...

xpernah buat pon,.huhu,.CN ni pemalas sket,.haha

Cik Eliza said...

churp churp !

tapena pakai.

hehe!

eyjalukman said...

ni link running man . tp ad yg tak leh download , kna pndai cri laa .
tp mmg best ;)

http://www.kshownow.net/2008/05/running-man-complete-episodes-all-with.html

Atiqah Wadiah said...

dh dftar :)

yan_n.i.m said...

churpp churpp.! :P

hamzah ian said...

churp churp aku mcm tak fungsi je. huhu

MaYa MustWany said...

macam berminat lak lepas baca entry ni..he2.simple tapi tertarik..he2.nak join la nanti.he2

hafiz hafizol said...

dah ade aitu nie.. tapi delete.. macam sesah lak blog ngan churp2 la. nuffnang la.. hahahaha

sheera aya said...

cmne nak delete akaun churpchurp tu ye?sebab setting problem la.