Saturday, October 29, 2011

Doodle Hari Raya Aidil'adha (perempuan)



Sedar tak sedar, Hari Raya Aidil'Adha semakin hampir. Mesti ramai kan Mak Ayah kawan-kawan kat luar sana pergi ke Makkah menunaikan Haji..Ummi dan Ayah Auliyya masih belum berkesempatan. Semoga satu hari nanti mereka dapat jejakkan kaki kat sana. Amin Ya Rabbal A'lamin.

Semalam Auliyya gatal-gatal tangan nak buat doodle..nak bagi kat kawan-kawan Auliyya dalam dunia blogger nih. First time tau ! buat doodle-doodle nih...Maap le kalau tak cantik..Auliyya dapat buat doodle pompuan je..yang laki-laki belum cuba lagi..

Auliyya belajar kat nurdani , pergilah usha blog dia.. korang akan terkejut.. hikhik.

Kalau berkenan, ambil je.. Pastu bagi tahu kat komen..Nak jugak tahu kot ada sesiapa yang sudi ambil. hikhik...saje buat ayat sedih. ngengade! 


     





               






 



       

   

     

 


maaf sekali lagi kalu tak lawa. Almaklumlah baru pertama kali cuba buat.

Berkenan? Ambil je k.. n inform kat komen.







19 comments:

rebellion said...

menarik2 gambar ni, takpe, nanti aku letak kat google search doodle mase raye haji nanti..ekeke :P

Izyan Masri said...

ALALALA.COMELNYA.KIDNAP SATU T BARU TAU XD

Azzah said...

comel lah..pakai software apa eh?

era kecik said...

comelnye.. >____<

izamin said...

kak atie comel nye.. adk x pnh jdi wat doodle.. huhu.. sedih nye

RinsyaRyc said...

<--nak buat dudel tapi ak reti..

Hanih Borhan said...

pakai software apa buat doodle?...

SpeakerSekolah said...

canne nak wat doodle???

Ihsan Arifin said...

menarik ;)

nurdani said...

comelnya...senang kan guna excel?

sekamar rindu said...

salam..

sangat comelnyaaa

Pendamba Mawar said...

lelaki_------------>

fadh leyanie said...

semuanya comel2 belaka..:P

Nizam Ijam said...

best2... :D

aiEz said...

comel sgt doodlenya...;)

**::CIKNUURUL::** said...

waaa,kemain lg die ramping u!<.hehe,.

cik wanie Lovela (CWL) said...

comeynya

bella said...

hii..nice blog..huhuhu follow me back keyhhh...

✿ Myra ✿ said...

heeee...comel doodles dia! suke2 ;)