Saturday, October 1, 2011

cuti sebulan !

Auliyya kembali setelah 3 weeks berhempas pulas , berguling golek , bertunggang terbalik untuk final exams sem 4 ni . Memang menguji urat otak , berbelit2 dah , mungkin ada yang terputus ! haha . Alah , sesape pun macam tu kan time exam's week . well , Alhamdulillah dah lepas . Then sekarang berada di dalam proses membina badan selama sebulan . Bolehla update entry selalu . kan ?

Tapi , sedihla baru jew balik perak 2 hari .. da mula rindukan kawan kat sna . Farrah , emma , kak rin , kak scha , kak mimi , kak ida , shida n yg lain . Rindu nak gila2 ngan korang .


Actually time ni minggu exam tapi kami sempat ag shopping kat times square , gila x ?


senyum !


Rindu ema !


posing maut !


jom ! kami nak g pasar malam .

**************************************




4 comments:

MAYA_mustwany said...

orang perak kew?

Miss Natasha said...

rindu auliyaaa jugak. sob3x :'(

noraauliyya said...

MAYA_mustwany : a'ah . dok taiping .

noraauliyya said...

Miss Natasha : lps sbulan kita jumpa ea .