Wednesday, October 26, 2011

Cabaran


Alhamdulillah, dah 3 minggu dekat rumah bersama family, kali ni cuti semester 1 bulan 1 minggu cuma. Pejam celik, pejam celik semakin pantas masa berlalu kan. Result pun dah keluar, dan Alhamdulillah sekali lagi. 

Sedar tak sedar Auliyya dah nak masuk sem 5. Sekejap je rasa. Dan akan melalui dugaan belajar yang makin mencabar. Sangat mencabar. 

 AL-LUGHAH AL-A'RABIYYAH LI AGHRAD TIJARIYYAH
AL-LUGHAH AL-A'RABIYYAH LI AGHRAD SIYAHIYYAH
ILM AL-LUGHAH AL TATBIQI
ASSASIYYAT AL-BALAGHAH
FANN AL-TARJAMAH
ENTREPRENEURSHIP & PERSONAL FINANCE

Apakah?



Okay, tengah garu kepala sekarang nih, susah-susah subjek tuh. Tapi kenalah hadap. Usaha tangga kejayaan!! Yeahhhhhh !

asyik dok kata susah, maka susahlah jadinya betul tak? Sampai bila nak berjaya kalau pemikiran tak ubah, ni tak belum ape-ape dah kata susah, cuba motivasi sikit, dah tua tapi tapi tak pandai-pandai lagi nak handle semua nih (meleteri diri sendiri) *stress tak pasal-pasal*

Hee, pedulikan ! Harap Kengkawan Doakan Auliyya berjaya dunia dan akhirat ea. terima kasih .


(macam gedik je aku tengok monyet nih errr apa kaitan?)

cuma selingan .

23 comments:

msrh's said...

best wishes ya :)

Chegu said...

sikit lagi tu ustazah, gud luck...

noraauliyya said...

@Chegu : menda ustazahnya ???

noraauliyya said...

@msrh's : terima kasihhhhh ..

azilinda ali said...

do your best!!

SpeakerSekolah said...

Fighting yobb..

Chegu said...

@Chegu
ye lah, ye lah, cik nora, gud luck ye

Aiisyah Gazali said...

all the best untuk sem baru ni..

=thanks wishing me luck. doakan saya.. :D

Pendamba Mawar said...

waw..yang last tu cam best

yan_n.i.m said...

wiwiit all de best...!

budak penjara said...

erkk..bljr sbjek arab ke??

Cik Eliza said...

good luck!

usaha, doa , tawakal !

:)

Umie Artoqiemie said...

student amik course arab sangat ohsem.. mesti terer bahasa arab ni an?.. respekk.

noraauliyya said...

@azilinda ali : tenkiu-tenkiu. hhehe

noraauliyya said...

@SpeakerSekolah : yob menda ? yong la..

noraauliyya said...

@Aiisyah Gazali: tenkiu . hehe sama2 mendoakan, kan lagi bagus .

noraauliyya said...

@Pendamba Mawar : personal finance kew ?

noraauliyya said...

@yan_n.i.m : ahakss tenkiu yan .

noraauliyya said...

@budak penjara : ye, belajar arab .

noraauliyya said...

@Cik Eliza : yeah usaha, doa, tawakal !

noraauliyya said...

@Umie Artoqiemie : biasa2 je umie. hehe

kim heeruul said...

leh jd pakar motivasi ni..hik hik hik..

khaifaiz said...

cammon auliya... u can do it