Sunday, October 2, 2011

Apabila jari sudah pandai meraba-raba

Apabila keboringan dan kemurungan mencapai tahap kritikal , maka jari-jari yang comel ini mula tidak tahu duduk diam , dan seterusnya tanpa sedar meraba-raba dan menggeletek blog yang ketandusan kasih sayang ni .

Hahaha , ok . Auliyya nk kasi blog niw kemas n cantik . So million tenkiu to blog yang buat tutorial yg best . law tak , takdela blog auliyya secantikkkk ini (perasan tahap badak berendam) . 
kah3.

Eh ,  nak taw tak . Ni adalah salah satu cara nak tarik readers , silent readers n peminat (macam la auliyya ada peminat ) puiii . Well , pada auliyya la an . Mesti anda semua ada citarasa tersendiri mcm mna nak bg trafik tinggi . Lain lidah lain selera . kann ?

Ok lah , auliyya na smbung renovate . tu dinding belah kanan tak cat ag . bumbung atas tgendala nak pasang . cuaca mcm nak hujan . habisla auliyya .....



**************************************


2 comments:

nuruashia ♥ said...

blog awk da cukup comey meyh :)

noraauliyya said...

nuruashia ♥ : haha yeke . tenkiu .