Sunday, September 11, 2011

Alhamdulillah, cantik tak ??


Alhamdulillah, demam dah kebah, tp nak wt cne tiket pg td terpaksa burn lha, xda rezeki. 
petang niw da rasa sihat cket.. syukur .

dari Abu Said Al- Khudri dan Abu Hurairah r.a dari Nabi S.A.W baginda bersabda ; 
"Tidaklah seorang muslim tertimpa suatu kelelahan, atau penyakit, atau kekhuatiran, 
atau kesedihan, atau gangguan, bahkan duri yang melukainya
melainkan Allah akan menghapus kesalahan-kesalahannya (dosa) kerananya"
(H.R. Bukhari dan Muslim)

Alhamdulillah sekali lagi, Allah sgt2 sygkan auliyya. so esok insya'allah, 
kembali ke menara gading setelah bercuti 2 minggu .
dan berusaha kuat selama 3 minggu untuk final exam .
lepastu cuti 1 bulan .yeahhhhhh!
haha .

cantik takk??
tu.. tu.. at atas tu.. 
header baru .
baru jew buat td .
tak lha pro mcm org2 lain, tp blh lha.
untuk sendiri2.
haaa doodle yg comel tu auliyya amek kat "istana cinta"
sungguh berbakat orgnya =)
try lha usha n knl2 .

sekian.

*************************************







14 comments:

Myra Jane Yusof said...

alhamdulillah , sudah sihat =)

suka dengan petikan sabda Rasulullah ^_^

header pun comel . hehe ^^

Pendamba Mawar said...

cantik la..

Syahbinar Shuib said...

cannntikkk... :))

noraauliyya said...

Myra Jane Yusof : Alhamdulillah, terima kasih yew awak .

noraauliyya said...

Pendamba Mawar ; terima kasih, saje cuba2 sblum niw tempah kat org jew.

noraauliyya said...

Syahbinar Shuib : thanks awak!! =)

ain dzaya said...

alhamdulillad sihat da auliyaa...cne ley saket nie ha?
...amboi!! sejak saket nie dtg smula dgn header baru plak..hehe

noraauliyya said...

huhu . demam ckit jew .

**::CIKNUURUL::** said...

comel la auliya doodle tu,.hehe,.

syafakillah,..

Henry Zackery said...

nice... :)

TEKNIK UNTUK MENJADI POPULAR DI BLOG | INTERNET

noraauliyya said...

**::CIKNUURUL::** : syukran CN ..

noraauliyya said...

Henry Zackery : thanks ..

noraauliyya said...

=)

mohdhazlan Dreadlock said...

alhamdullilah ...tamat sdh ujian sakit ..:)