Wednesday, March 2, 2011

Our memOry photo cOntest

السلام عليكم ورحمة الله و بركاته

Hai readers… nmpk x salam tu… jawab taw… d0sa ta jawab!

Ok… hri niw update ttg ape lak??.. xkan contest ag k0wt… 3 entry kat bwh niw sume sal contest..!!!! yeah.. itu kenyataan… blog mentari senja kini hot dgn join contest2… =).. korang taw tak ape kelebihan j0in contest2 kat bl0g niw???.. best taw… sbb utama… dpt ramai ag kawan2 bl0gger.. seyes!!! Bla da kne tag… then org tu tag org tu plak…pastu tag lg… pastu bla org visit bl0g kita…nmpk contest… di0rg minat di0rg j0in… yg pnting si 0wner contest btmbah f0llowers!!! =) sbb len..lak! dpt pengalaman.. bla da j0in… mcm2 gelagat ada… contest muka sedih la.. contest senyum ta nmpk gigi… n mcm2.. kdg2 ta pnh terfikir… nme2 contest tu…!! Best sgt…=) kelakar un ada… =)..

… panjang lak muqaddimahny…

Kali niw sal c0ntest seperti yg tertera d bhagian title kat atas tu “ Our memOry photo cOntest ”… okey buat pengetahuan sume.. sy telah di tag oleh cik nur abidah amir… tuk j0in this c0ntest..! jd sy mengambil pluang niw dengan hati yg terbuka… kah3 (ayat ta bley blah)..



Nmpak tak banner kat atas niwh??? Law ta nmpk g pat amek spek rabun dekat yg p0wer dy pling tggi!!!!
So readers… ada yg berminat??? Law ada, klik jew kat banner tu tuk maklumat lanjut…
Tiap c0ntest mestilah ade syarat-syarat penyertaan… s0 spe yg na j0in sila amek perhatian.. kt bwh syarat2 dri 0wner c0ntest tu..nme dy cik ain.. niw titah beliau!

• Macam biasa, u all kenala follow blog I dulu..if taknak follow,it's ok.. cuma susahlah bila I update ni..I mungkin tukar closing date cepat..hmm~

• Tulis entry "Our Memory Photo Contest", Letak banner seperti di atas di dalam entry anda dan link kan terus ke entry contest ini, Letak lah banner contest ni kat sidebar sekali tau!

• U all mestilah upload gambar u all..gambar tu mestilah ada gambar u all sekali..dan tulislah ayat yang paling simple kenapa u all pilih gambar tersebut. Contoh "I pilih gambar ni sebab I miss my friend a lotzz!!"

• Akhir sekali, tag 4 orang rakan blogger u all tau.. (",)

• Hadiah?? gerenti best !! of course anak patung comel lagi besar dari Lovely Lace!!

• Tarikh tutup 01/04/2011

cik ain...  niwlah pict yg sy pertaruhkan..


Sy pilih pict… sbb niw lah kngn waktu sem1 ngan membe2 yg sp0rting hbis..!!! really miss that m0ment… tgklah gelagat di0rang… 0h ye,, sy yg kai bju merah bertudung hitam bert0pi badut itu!!!! =)

4 orang mangsa sy...1.ernischa erlynn 2.natasha 3. cik syazwani 4. cik salmie






6 comments:

nelly said...

Gud luck ..



=)

noraauliyya said...

thanks nelly,,,,

Yaya said...

anyways gudluck dear, dapat hadiah kongsi sama, hehe

noraauliyya said...

kikiki... yaya un sme lah ea.. law msuk contest pape n mnang... share2 la...

syazwanizul said...

good luck ! ^ ^
thanks for tagging me :)

noraauliyya said...

thanks wani... hehe bab tag2 niw no hal la... law sudi j0in la ea..